Even kennismaken?

Accountant in Barendrecht gezocht?

CDB Administratie en Advies

Van oorsprong een rasecht "Rotterdams" administratiekantoor!

Wij helpen kleine én grote ondernemingen tot 12 miljoen omzet.

Wij helpen je bij Entjes Administratie en Advies graag bij de accountancy van je bedrijf. Als ondernemer wil je niet al je tijd en energie besteden aan de administratieve rompslomp die er bij komt kijken. Je wilt dat je boekhouding volledig up-to-date is en geïnformeerd worden over échte kansen. Bij Entjes Administratie en Advies willen wij jou volledig ontzien van je administratie.

Accountant Barendrecht - Entjes Administratie & Advies - 2024
Kennismaken

Even kennismaken?

Accountant Barendrecht - Entjes Administratie & Advies - 2024
Schiedam-boekhouder

Accountant voor ondernemers en bedrijven in Barendrecht

Als rasechte ondernemers weten wij wat jij als ondernemer precies wilt en kunnen wij als accountant ons volledig in jou verdiepen. Daar staat Entjes Administratie en Advies voor.

Met bijna 10 jaar ervaring in de accountancy, kunnen wij echte kwaliteit bieden. Begeleiding en advisering van onze klanten staat bij ons centraal. Als accountant helpen wij je bij het (volledig) automatiseren van je administratie. Daarbij werken wij met Exact Online, Scan en herken en een automatische bankkoppeling. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de administratie altijd up-to-date is.

Wat kunnen wij als Accountant in Barendrecht voor je betekenen?

De verschillende diensten van

CDB Administratie en Advies op een rijtje.

Boekhouding

De boekhouder voor de échte ondernemer. Bij Entjes Administratie en Advies willen wij jou volledig ontzien van je administratie.

Meer informatie

Jaarrekening

Een jaarrekening geeft inzicht in de cijfers van de onderneming. Wij helpen je graag bij het opstellen van de jaarrekening.


Meer informatie

Belastingaangiften

Wij ontlasten je bij het tijdig indienden van de aangiften. Kunnen we ergens belasting besparen? Dan helpen wij je daar ook graag mee.

Meer informatie

Even kennismaken?

Adviezen

Als ondernemer komt er veel op je af. Écht ondernemersadvies nodig? Geen probleem, daar zijn wij voor!

Meer informatie

Even kennismaken?

Salarisadministratie

Onze specialisten weten precies welke wet-en regelgeving, branche en CAO voor de onderneming van toepassing is.

Meer informatie

Even kennismaken?

Reorganiseren en herstructurering

Wij begeleiden en adviseren ondernemingen bij reorganisaties of herstructureringen.

Meer informatie

Even kennismaken?

Wat vinden onze klanten?

CDB Administratie en Advies
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
Marisca BrouwerMarisca Brouwer
09:58 26 May 24
Snel contact, duidelijke afspraken, een kei in begeleiding en projectadministratie. Zakelijk maar ook een lolletje tussendoor. Weet waar ze het over hebben. Kortom the place to be voor je (financiële) administratie.
D MD M
09:21 16 May 24
Fijne ervaring met dit kantoor. Ze hebben ons geholpen om meer inzicht in onze boekhouding te krijgen, door een projectadministratie op te zetten. Sindsdien kunnen wij op projectniveau goed en eenvoudig inzien hoe wij op dit project gedraaid hebben.Wij zijn erg blij dat dit kantoor ons hierbij heeft geholpen en raden het iedereen aan. Fijne jonge dames ook, die op een laagdrempelig en duidelijk niveau uitleg kunnen geven.
Nummertje 136Nummertje 136
09:03 16 May 24
Wij zijn een bedrijf van grotere omvang en kampten met diverse interne- en financiële problemen.Na lang getwijfeld te hebben, hebben we toch maar de stap genomen om van boekhouder over te stappen. Hier hebben we zeker geen spijt van gehad! De dames denken goed mee en hebben zeer goed geholpen met de reorganisatie van mijn bedrijf en het doorvoeren van procesverbeteringen.
Sander PietersSander Pieters
10:07 25 Jul 23
Al bijna een jaar klant en zeer tevreden. Altijd goed en snel contact dus ik kan haar zeker aanraden!
Nienke KrikkeNienke Krikke
12:27 22 Jul 23
Een super fijn en klantvriendelijk administratiekantoor. InlightDesign werkt sinds begin dit jaar met het softwarepakket van Odoo en Cynthia heeft dit goed en zorgvuldig gecontrolleerd en aangepast op de bedrijfsbehoeftes. Ook is ze altijd snel bereikbaar voor vragen en denkt ze graag mee. Al om al een goede ervaring!
Richard ChiaroRichard Chiaro
08:37 20 Jul 23
Wat een verademing om met dit kantoor te mogen samenwerken,, ik ben uiterst tevreden over deze partij!
Riny BakRiny Bak
17:38 19 Jul 23
Andrea VAndrea V
13:46 19 Jul 23
Perfecte verzorging van de administratie. Geen verborgen tarieven, geen vraag is te veel en dat allemaal voor een vast maandbedrag.Wij zijn zeer te vreden.
Mika KindtMika Kindt
11:03 19 Jul 23
Na een zeer slechte ervaring met een eerdere boekhouder kwam ik via Entjes Schilderwerken bij Entjes Administratie en Advies terecht. De service en aandacht voelde als een warm bad vergeleken met mijn eerdere boekhouder. Ze staan altijd open voor vragen en bieden duidelijke overzichten als ze iets van je nodig hebben waardoor je als ondernemer enorm ontzorgd wordt.
Bart KerkhofBart Kerkhof
21:28 25 Nov 22
klantgerichte service, nette prijzen zeker aan te raden
Mahmut KiratMahmut Kirat
14:21 27 Sep 22
Ik heb geweldige ervaring, ze verstaan hun vak goed.en ze zijn vooral klant vriendelijk!
Daily ParcelDaily Parcel
10:01 26 Mar 22
Veel verstand van zaken. Daarnaast een hele goede service.
Nadia SmietNadia Smiet
12:58 09 Mar 21
Cynthia is enorm professioneel en heeft verstand van zaken. Ze is erg behulpzaam, denkt mee met de ondernemer en is echt gericht op jou als klant.
Bianca SmitBianca Smit
15:29 08 Mar 21
mike hartmike hart
14:43 08 Mar 21
Fijn administratie kantoor, behulpzaam en zeer bekwaam. Wat fijn dat wij elkaar in vertrouwen hebben genomen. En voor ons bedrijf nog eens om de hoek ook.
Fleur TreurnietFleur Treurniet
21:31 04 Jan 21
Hele goede en persoonlijke service. Cynthia denkt heel goed met ons mee, denkt ook vanuit een ondernemers geest en ontzorgd ons compleet.
js_loader

Accountant Barendrecht

Hoe gaan wij te werk?

Bij CDB Administratie en Advies zijn er diverse vormen voor het voeren van de boekhouding mogelijk. Zo verwerken wij administratie bijvoorbeeld op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis. Verwerking per kwartaal behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht je de administratie graag zelf blijven doen, kunnen wij deze uiteraard ook alleen controleren.

 

Bij het verwerken van de administratie helpen wij je ook graag met aangifte BTW. De diensten bieden wij aan in verschillende pakketten. Zie bieden wij graag een aantrekkelijk abonnement aan (per maand), zodat je te allen tijde weet waar je aan toe bent. 


Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal facturen, bonnen en het aantal contactmomenten (regelmaat van het verwerken van de boekhouding)

Advies voor ondernemers in Barendrecht

Onze diensten zijn inclusief adviezen. Je kunt ons altijd bellen met vragen of langskomen voor een kop koffie.


Met een actuele administratie heb je het meeste inzicht en kunnen wij je het beste adviseren. Hierdoor kun je tijdig en gericht bijsturen om een groei in je bedrijf te realiseren. 

Even kennismaken?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Onze klanten

Een greep uit de diverse groep klanten waar wij voor werken.

Bekijk al onze klanten.

Contact met CDB

Ons doel is om je binnen 24 uur van reactie te voorzien.