Even kennismaken?

Maak kennis met

CDB Administratie en Advies

Dé boekhouder voor de échte ondernemer. Daar staat CDB Administratie en Advies voor. Als rasechte ondernemers weten wij wat jij als ondernemer precies wilt en kunnen wij ons volledig in jou verdiepen.

Wij zijn zeker geen stereotype administratiekantoor en wij houden van informeel contact. Van oorsprong een rasecht “Rotterdams” administratiekantoor!

Oprichting

CDB Administratie en Advies is opgericht in 2019 door Cynthia den Boer. Met ruim 10 jaar ervaring in de accountancy én 7 jaar als ondernemer (Financieel Directeur) van Entjes Schilderwerk B.V. heeft zij in 2019 de opstart gemaakt met CDB Administratie en Advies.

Door het succes van Entjes Schilderwerk B.V., welke in een paar jaar tijd is uitgegroeid tot een bedrijf met 8 werknemers en diverse onderaannemers, wilde Cynthia als boekhouder ook andere ondernemers helpen bij het behalen van hun doelen en hun succes. Inmiddels helpen wij ruim 60 bedrijven (klein en groot) en zijn wij met een team van 12 specialisten.

Kwaliteit en service

Met bijna 10 jaar ervaring in de accountancy, kunnen wij echte kwaliteit bieden. Begeleiding en advisering van onze klanten staat bij ons centraal. Onze diensten zijn volledig gebaseerd op de wensen van onze klanten.

Als klein en gericht kantoor met een actieve benadering zijn wij volledig op de hoogte van onze klanten en je bent bij ons geen kleine vis in een grote vijver. Iedereen is bij ons welkom en krijgt onze volle aandacht.

Onze focus

Als ondernemer wil je je niet druk hoeven maken om de administratieve rompslomp. Je wilt ontzien worden van je administratie en volledig up-to-date zijn en geïnformeerd worden over kansen.

Als boekhouder helpen wij je bij het (volledig) automatiseren van je administratie. Daarbij werken wij met Exact Online, Scan en herken en een automatische bankkoppeling. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de administratie altijd up-to-date is.

Wij verwerken administraties dagelijks, wekelijks, per maand en per kwartaal. Direct betalen vanuit Exact Online, zorgt ervoor dat ook de betalingen altijd bij zijn en je altijd een actueel overzicht hebt van openstaande facturen (te betalen en te ontvangen). Facturen blijven hierdoor niet slingeren, maar worden netjes opgeslagen in het boekhoudprogramma.

Diensten

CDB Administratie en Advies kan jou geheel ontzorgen als het gaat om boekhouding. Zo helpen we je met de volgende diensten:


 • Boekhouding
 • Samenstellen jaarrekening
 • Tussentijdse en actuele rapportages
 • Belastingen
 • Adviezen
 • Begeleiding van startende ondernemers
 • Personeelszaken en salarisadministratie
Specialisten

Daarnaast houdt het bij ons niet op met enkel de boekhouding, maar hebben wij de volgende specialisten in huis:


 • Boekhouders
 • Belastingadviseur
 • Specialist in personeelszaken en salarisadministratie
 • Bedrijfsjurist
 • AA-accountant en RA-accountant
Pakket

Onze diensten bieden wij in verschillende pakketten aan. Zo bieden wij een vast abonnement per maand aan, zodat je te allen tijde weet waar je aan toe bent.


 • Ben je klaar met je boekhouder of wil je net de stap zetten om je eigen onderneming te starten?
 • Ben je klaar met alle administratieve rondslomp met facturen/mappen en ben je klaar voor een geautomatiseerde omgeving waarin je altijd inzicht hebt in je cijfers en waarbij je je facturen betaalt vanuit het boekhoudpakket?
 • Ben je het zat om slechts een kleine vis in een grote vijver te zijn bij je huidige boekhouder, ben je toe aan persoonlijk, écht ondernemersadvies en wil jij verder komen?


Kom dan eens bij ons op de koffie voor een vrijblijvend (advies) gesprek.

Even kennismaken?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Contact opnemen

Even kennismaken?

Onze klanten

Een greep uit de diverse groep klanten waar wij voor werken.

Bekijk al onze klanten.

Wat vinden onze klanten?

CDB Administratie en Advies
5.0
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
Marisca BrouwerMarisca Brouwer
09:58 26 May 24
Snel contact, duidelijke afspraken, een kei in begeleiding en projectadministratie. Zakelijk maar ook een lolletje tussendoor. Weet waar ze het over hebben. Kortom the place to be voor je (financiële) administratie.
D MD M
09:21 16 May 24
Fijne ervaring met dit kantoor. Ze hebben ons geholpen om meer inzicht in onze boekhouding te krijgen, door een projectadministratie op te zetten. Sindsdien kunnen wij op projectniveau goed en eenvoudig inzien hoe wij op dit project gedraaid hebben.Wij zijn erg blij dat dit kantoor ons hierbij heeft geholpen en raden het iedereen aan. Fijne jonge dames ook, die op een laagdrempelig en duidelijk niveau uitleg kunnen geven.
Nummertje 136Nummertje 136
09:03 16 May 24
Wij zijn een bedrijf van grotere omvang en kampten met diverse interne- en financiële problemen.Na lang getwijfeld te hebben, hebben we toch maar de stap genomen om van boekhouder over te stappen. Hier hebben we zeker geen spijt van gehad! De dames denken goed mee en hebben zeer goed geholpen met de reorganisatie van mijn bedrijf en het doorvoeren van procesverbeteringen.
Sander PietersSander Pieters
10:07 25 Jul 23
Al bijna een jaar klant en zeer tevreden. Altijd goed en snel contact dus ik kan haar zeker aanraden!
Nienke KrikkeNienke Krikke
12:27 22 Jul 23
Een super fijn en klantvriendelijk administratiekantoor. InlightDesign werkt sinds begin dit jaar met het softwarepakket van Odoo en Cynthia heeft dit goed en zorgvuldig gecontrolleerd en aangepast op de bedrijfsbehoeftes. Ook is ze altijd snel bereikbaar voor vragen en denkt ze graag mee. Al om al een goede ervaring!
Richard ChiaroRichard Chiaro
08:37 20 Jul 23
Wat een verademing om met dit kantoor te mogen samenwerken,, ik ben uiterst tevreden over deze partij!
Riny BakRiny Bak
17:38 19 Jul 23
Andrea VAndrea V
13:46 19 Jul 23
Perfecte verzorging van de administratie. Geen verborgen tarieven, geen vraag is te veel en dat allemaal voor een vast maandbedrag.Wij zijn zeer te vreden.
Mika KindtMika Kindt
11:03 19 Jul 23
Na een zeer slechte ervaring met een eerdere boekhouder kwam ik via Entjes Schilderwerken bij Entjes Administratie en Advies terecht. De service en aandacht voelde als een warm bad vergeleken met mijn eerdere boekhouder. Ze staan altijd open voor vragen en bieden duidelijke overzichten als ze iets van je nodig hebben waardoor je als ondernemer enorm ontzorgd wordt.
Bart KerkhofBart Kerkhof
21:28 25 Nov 22
klantgerichte service, nette prijzen zeker aan te raden
Mahmut KiratMahmut Kirat
14:21 27 Sep 22
Ik heb geweldige ervaring, ze verstaan hun vak goed.en ze zijn vooral klant vriendelijk!
Daily ParcelDaily Parcel
10:01 26 Mar 22
Veel verstand van zaken. Daarnaast een hele goede service.
Nadia SmietNadia Smiet
12:58 09 Mar 21
Cynthia is enorm professioneel en heeft verstand van zaken. Ze is erg behulpzaam, denkt mee met de ondernemer en is echt gericht op jou als klant.
Bianca SmitBianca Smit
15:29 08 Mar 21
mike hartmike hart
14:43 08 Mar 21
Fijn administratie kantoor, behulpzaam en zeer bekwaam. Wat fijn dat wij elkaar in vertrouwen hebben genomen. En voor ons bedrijf nog eens om de hoek ook.
Fleur TreurnietFleur Treurniet
21:31 04 Jan 21
Hele goede en persoonlijke service. Cynthia denkt heel goed met ons mee, denkt ook vanuit een ondernemers geest en ontzorgd ons compleet.
js_loader

Contact met CDB

Ons doel is om je binnen 24 uur van reactie te voorzien.